Deze handzame kruidenmolen kan gebruikt worden voor peper, zout, gedroogde kruiden, kruidenmixen, etc. Met een hoogte van slechts 10 cm is de molen bijzonder gemakkelijk te bedienen. De molen is uitgerust met een hoogwaardig CrushGrind® maalmechanisme. Dit kwaliteits maalmechanisme is gemaakt van High-Tech keramiek, dat speciaal geschikt is voor het verwerken van voedsel en zeer eenvoudig te reinigen is. De maalgraad kan naar eigen wens aangepast worden. Het CrushGrind® maalmechanisme is extreem duurzaam en harder dan staal. Om de houder te vullen, dient de gekleurde metalen kap naar boven toe verwijderd te worden. De acrylhouder aan de onderzijde kan dan eenvoudig gevuld worden. Het dekseltje aan de bovenzijde beschermt het bovengelegen maalwerk tegen vuil en stof. De molen incl. de onderdelen zijn niet vaatwasserbestendig.

KRUIDENMOLEN

Deze handzame kruidenmolen kan gebruikt worden voor peper, zout, gedroogde kruiden, gemengde kruiden, etc.
Met een hoogte van slechts 10 cm is de molen bijzonder gemakkelijk te bedienen.
De molen is uitgerust met een hoogwaardig CrushGrind® maalmechanisme. Dit kwaliteits maalmechanisme is gemaakt van High-Tech keramiek, dat speciaal geschikt is voor het verwerken van voedsel en zeer eenvoudig te reinigen is. De maalgraad kan naar eigen wens aangepast worden. Het CrushGrind® maalmechanisme is extreem duurzaam en harder dan staal.

Om de houder te vullen, dient de gekleurde metalen kap naar boven toe verwijderd te worden. De acrylhouder aan de onderzijde kan dan eenvoudig gevuld worden. Het dekseltje aan de bovenzijde beschermt het bovengelegen maalwerk tegen vuil en stof.

De molen incl. de onderdelen zijn niet vaatwasserbestendig.

Tevens los verkrijgbaar:
set van 2 kruidenhouders, die passen aan de onderzijde van deze kruidenmolen, zodat u dezelfde molen kunt gebruiken voor meerdere soorten kruiden.

db_we_mi_322775_006_inet
Kruidenmolen Rood
Kruidenmolen Wit
Kruidenmolen Rood
Kruidenmolen Lemon Yellow
Kruidenmolen Lime Green
Kruidenmolen Amandel
Kruidenmolen Oranje
Kruidenmolen Blackberry Purple
Kruidenmolen  Turquoise
Kruidenmolen Warm Grey
Kruidenmolen Zwart
Afmetingen Kruidenmolen:
afmetingen_kruidenmolen2014