De nieuwe Peppy Mill met innovatieve No-Spill-Technologie: na het malen sluit de molen zich automatisch aan de onderzijde af en houdt zo je werkblad schoon wanneer je de molen neerzet. De molen kan gemakkelijk van bovenaf gevuld worden en kan gebruikt worden voor peper, zout, gedroogde kruiden, kruidenmengsels, etc. De molen is uitgerust met een hoogwaardig CrushGrind® maalmechanisme. Dit kwaliteits maalmechanisme is gemaakt van High-Tech keramiek, dat speciaal geschikt is voor het verwerken van voedsel en zeer eenvoudig te reinigen is. De maalgraad kan naar eigen wens aangepast worden. Het CrushGrind® maalmechanisme is extreem duurzaam en harder dan staal. Materiaal: ABS kunststof met CrushGrind® No Spill keramisch maalmechanisme. De molen en zijn onderdelen zijn niet vaatwasserbestendig.

KRUIDENMOLEN
PEPPY MILL


De nieuwe Peppy Mill met innovatieve No-Spill-Technologie: na het malen sluit de molen zich automatisch aan de onderzijde af en houdt zo je werkblad schoon wanneer je de molen neerzet. De molen kan gemakkelijk van bovenaf gevuld worden en kan gebruikt worden voor peper, zout, gedroogde kruiden, kruidenmengsels, etc.

De molen is uitgerust met een hoogwaardig CrushGrind® maalmechanisme. Dit kwaliteits maalmechanisme is gemaakt van High-Tech keramiek, dat speciaal geschikt is voor het verwerken van voedsel en zeer eenvoudig te reinigen is. De maalgraad kan naar eigen wens aangepast worden. Het CrushGrind® maalmechanisme is extreem duurzaam en harder dan staal.

Materiaal:
ABS kunststof met CrushGrind® No Spill keramisch maalmechanisme.
De molen en zijn onderdelen zijn niet vaatwasserbestendig.


Peppy Mill sfeerbeeld
Peppy Mill Zwart
Peppy Mill Wit
Peppy Mill rood
Peppy Mill Lime Green
Peppy Mill Amandel
Peppy Mill Turquoise
Peppy Mill Warm Grey
Peppy Mill Robijnrood
Peppy Mill Zwart
Afmetingen Peppy Mill:

Peppy Mill afmetingen