Op zoek naar een Wesco Prullenbak?
 

In onze Wesco Shop vindt u het complete assortiment prullenbakken prullenbakken van Wesco, waaronder de populaire prullenbakken Wesco Spaceboy , Wesco Kickmaster , Wesco Baseboy , Wesco One Boy , Wesco Kickboy , Wesco Pushboy en Wesco Superboy . Een prullenbak van Wesco staat niet alleen garant voor een lange levensduur maar ook voor een echte eye-catcher in uw keuken , badkamer of kantoor .
Met de wesco keukenaccessoires kun je eindeloos combineren en het zo kleurrijk maken als je zelf wilt. Zo kun je bijvoorbeeld een complete set in één kleur kopen voor een vrolijk gedekte eettafel maar het is nog nooit zo eenvoudig geweest om uw keuken in te richten met alle kleuren van de regenboog. Alle keuken accessoires vind je natuurlijk in onze shop. Wesco Online Shop
Wil u meer inhoudelijke informatie over prullenbakken of over alle verschillende mogelijk heden in prullebakken dan kunt u dat natuurlijk vinden in de Wesco Online Shop .
Daar vind u o.a. informatie over Pedaalemmers, Sensor prullenbakken, Swing prullenbakken, Touch/Push prullenbakken, maar ook de variaties in vuilbak .
Ook worden de verschillen duidelijk uitgelegd tussen afvalbak, prullenbak en vuilnisbak met ook informatie over de verschillende afvalscheidingprullenbakken.

Draag ook je steentje bij aan het milieu en houd door middel van een afvalscheidingsprullenbak plastic, oud papier en GFT apart. Zo wordt afvalscheiden een eitje!

Voor welke Wesco prullenbak je ook kiest, je kiest altijd voor kwaliteit!